Welkom in 't gastenboek Eemsterhof

Beste gast, hier kunt u uw ervaring met ons Hof delen:

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door NICOLET Slakhorst- Lieberwirth, 18. feb, 2019
18.2.19Lieve Rob en Renate en natuurlijk Henk we hebben genoten van jullie gastvrijheid en de heerlijke sfeer die er heerst in jullie B&B. We hadden super mooi weer en 's avonds gezellig een potje schaken! Ook onze Benthe heeft de tijd van Haar leven gehad, samen met jullie Daf op struintocht. Wij kunnen dit iedereen aanraden! Tot gauw. Monique en Nicolet
Geschreven door Martin en Tineke, 13. nov, 2017
Lieve, lieve Rob en Renate.
Nu inmiddels voor de derde keer bij jullie te gast. Dit keer in de Franse kamer, je zou denken..we weten het nu wel. Dat lieverds is nu het mooie, je blijft je verbazen over alle mooie details. Elke keer is er ook weer iets nieuws. Vorige keer de heerlijke en prachtige sauna. Nu is er weer de heerlijke relaxed ruimte bij de open haard met de heerlijke zitjes. Wat doen jullie je best om het de gasten naar de zin te maken. Het was wederom een feestje om dit keer met het Holtien groepje bij jullie te gast te zijn. Alles was weer tot in de puntjes verzorgd. Een hele warme hartegroet van ons.
E-mail:
Geschreven door Naomi, 7. sep, 2017
De website is fantastisch, goed gedaan! Ik hou van de foto's, echt geweldig.
E-mail:
Website:
Geschreven door Maikel en Jamila, 26. aug, 2017
In èèn woord GEWELDIG!! De foto's/ filmpjes op de site doen te kort aan de realiteit. Onwijs vriendelijk ontvangen, erg gastvrij. Prachtige omgeving en de hele B&B tot in de puntjes verzorgt en uniek! Wij hebben twee overnachtingen geboekt voor kamer 4. Het ontbijt is een echte aanrader. Een hele fijne manier om er even uit te zijn met zijn tweeen en te genieten van de rust in de prachtige omgeving.
E-mail:
Geschreven door Sinaida Aregger, 15. aug, 2017
Mooie website,Goede foto's
Geschreven door Bonnyin, 24. jul, 2017
Bedankt voor alles informatief en ik heb veel geleerd en ben blij dat ik hier een aantal ideeën kon krijgen, leuke site.
E-mail:
Geschreven door Wouter te Witt, 17. jul, 2017
Wat een ongelooflijk mooie plek is dit! Fijne kamers met eigen terras, mooi ingericht, heerlijk ontbijt, warm welkom en een omgeving waar je gelijk rustig van wordt. We zijn het volgende weekend al aan het plannen!
E-mail:
Geschreven door Adelaida, 22. mei, 2017
Wat een fijn verblijf ik heb een heerlijk weekend gehad heerlijk gegeten en wat een fijne sfeer ik kom zeker terug
E-mail:
Geschreven door Agnes en Frans, 1. mei, 2017
Wat een fantastische plek hebben jullie gecreerd! Alles precies goed, met zorg en recht vanuit het hart. Heerlijke rust, heerlijk ontbijt, perfecte entourage. Een vooral ook: fijne ontvangst en aanwezigheid. We hebben echt genoten in de Franse kamer, en komen zeker nog eens terug in deze mooie energie!
Bedankt`
Geschreven door Etienne en Hillie, 27. jun, 2016
Herboren.... heerlijk genoten van de gastvrijheid, de super mooie kamer. Lekker in een badjen met mijn schatjen. Een heerlijk bed.Bij aankomst een goed wijntje en ruimte voor een open gesprek. 2 lieve paardjes in de wei als uitzicht plus een fantastisch ontbijt. Waar vind je het zo? Bij Renate en Rob in Dwingelo! Het was fantastisch!

E-mail:
Geschreven door Markus, 25. jun, 2016
We moeten altijd uit de natuur wat we schilderen en altijd kiezen voor de mooiste dingen.
Geschreven door Sarah, Nelly and Jens Germany, 23. okt, 2015
Lieve Rob en Renate,
A warm welcome after a long trip; a nice cup of tea and orangejuice... thank you so much for having us at your beautiful place. What an inspiration!
'Tot ziens!'
Geschreven door Dik en Angema, 23. okt, 2015
Nu we weer thuis zijn, is ons ontbijtje ook best aardig en het eitje bijna goed.
Lieve Rob en Renate, niets kan tippen aan de verzorging van het weekend wat we bij jullie hebben gehad. Heerlijk ontbijt, super eitje en een prachtig pand! We hebben geweldig genoten. Jullie waren een inspiratie voor ons; leuke gesprekken en goed inzicht. Heel veel succes en geniet van elkaar.
Geschreven door Jeannette & Etienne, 12. okt, 2015
Bedankt voor het warme gevoel wat je ons gaf in jullie B&B.
Was een hele gezellige kamer en een grandioos ontbijt.
Toch heerlijk om even in een rustige omgeving te zijn ook al is het maar 1 nacht.
Groetjes vanuit het drukke Den Haag

Geschreven door Fred en Martina, 21. aug, 2015
Uit het (fysieke) gastenboek: 21-08-15:
We hebben een heerlijke nacht gehad bij jullie. Wat een unieke plek en wat een heeeerlijk ontbijt. Verse producten, warme broodjes en een perfect gekookt ei.
Eigenlijk willen we niet weg :)
We wensen jullie veel liefde, gezondheid en vriendschap!

Nieuwe commentaren

21.10 | 13:17

Heerlijk familieweekend gehad bij jullie! Dank voor jullie gastvrijheid en heerlijk ontbijt!

...
18.10 | 10:46

Zeer gastvrij en (persoonlijk) verzorgd verblijf in een mooie
omgeving!
Wij komen graag terug!
Marianne & René

...
14.06 | 14:56

Voor de 2e keer bij de Eemsterhof, wat een fijn welkomst gevoel bij binnenkomst! Genoten van de intense rust, de hangmat en de fijne studio! Renate Bedankt❤️

...
15.04 | 11:49

Wat hebben we genoten. Mede door jullie gastvrijheid, heerlijke maaltijden en geweldig onderkomen. Dank, namens de kracht vrouwen. :)

...