Kamers met een knipoog naar nostalgie

Sfeerimpressie
Gestart bij Kamer 1 en zo door naar 2, 3, 4 en 5 en als laatste de studio

Kamers

Alle kamers zijn traditioneel verbouwd met een authentieke plavuizenvloer (met vloerverwarming!) en franse terrasdeuren naar uw eigen prive-buiten op het oosten zodat je in de ochtend heerlijk in de zon kunt zitten. 

De bedden, de deuren,de luiken, de tafels... door onze eigen inrichtingsideeen is alles ambachtelijk in eigen ontwerp gecreerd. 

Elke kamer, varierend van 22 m2 (alles begane grond) tot 32 m2 (met slaapvide of seperate slaapkamer) heeft een eigen sfeer een zitje en eigen badkamer. De bedden kun los van elkaar of tegen elkaar aan worden opgemaakt. De badkamers zijn gebouwd met een ligbad of inloopdouche afhankelijk van de kamer.

Op dit moment hebben wij zes kames beschikbaar.

Kamer 1. Eigengemaakt bedden van hout uit het oude huis. Vloerverwarming hier en in de badkamer met ligbad. Twee authentieke stalraampjes en terrasdeuren naar eigen terras op het oosten.
Kamer 2
Houten bedframe, 2 losse bedden of aan elkaar te plaatsen. Badkamer met ligbad. Alles heeft vloerverwarming. Terrasdeuren naar eigen terrasje op het oosten.
Kamer 3
Franse stijl met spijlenbedden, los of tegen elkaar te plaatsen. Eigen badkamer met inloopdouche. Alles vloerverwarming. Terrasdeuren naar eigen terras op het oosten
Kamer 7/Studio
Deze kamer is een studio met aparte slaapkamer en kitchenette en groot terras. Het zijn echte antieke bedden.
Sinds kort hebben wij ook een kleine studio. Dwz: een zitkamer met keukenblokje en seperate slaapkamer met uiteraard een eigen inloopdouche

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Jan Peter van Doorn | Antwoord 20.04.2015 13.20

Wat een smaakvolle plek. Prachtig ingericht. Onovertroffen Drents landschap. De meest vriendelijke gastvrouw en gastheer. Zeer mooi ontbijt. Paarden in de wei.

Peter Plant | Antwoord 19.04.2015 15.22

Een heerlijk verblijf gehad bij de Eemsterhof! Mooie kamers en prachtig landelijk gelegen. Top!

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

22.12 | 20:36

Hallo, we hebben een kamer van zaterdag 4 op 5 besproken, maar helaas gaan we niet naar Havelte , op familie bezoek. We schuiven het door naar het voorjaar,Mvg

...
21.10 | 13:17

Heerlijk familieweekend gehad bij jullie! Dank voor jullie gastvrijheid en heerlijk ontbijt!

...
18.10 | 10:46

Zeer gastvrij en (persoonlijk) verzorgd verblijf in een mooie
omgeving!
Wij komen graag terug!
Marianne & René

...
14.06 | 14:56

Voor de 2e keer bij de Eemsterhof, wat een fijn welkomst gevoel bij binnenkomst! Genoten van de intense rust, de hangmat en de fijne studio! Renate Bedankt❤️

...
Je vindt deze pagina leuk