Startpagina

Eemsterhof is het gastenverblijf van Rob Brands en Renate van Weert. In 2011 kregen zij het plan een mooie plek te zoeken in de geboortestreek van Rob om een sfeervol verblijf te maken waar zij hun idee van vakantievieren zouden kunnen vertalen;

Rust, ruimte in een ambiance van ongepolijste charme.

Het oude pand en de grond eromheen werden helemaal op de schop gegooid (een combinatie dus van ‘ik vertrek’ en ‘bouwval gezocht’) en in 2014 konden wij de deuren openen van ‘ons Hof’.

“We hebben vooral gekeken hoe we zelf het liefst zouden willen verblijven als je er even uit wilt; een warm gevoel met een tikkeltje nostalgie naar ‘vroeger’, de no- nonsens sfeer van het Franse platteland en een Zen momentje in de sauna of tijdens een lekkere massage (in najaar/winter komen de wellness arrangementen)

Met het ondernemerschap en Drentse nuchterheid van Rob en de bourgondische achtergrond en spirituele gedachtegang van Renate groeit onze B&B uit naar een droom die we graag willen delen met onze gasten. 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

A Maarleveld | Antwoord 20.05.2020 17.37

HIi, we,2 zussen, zoeken op korte termijn nog een B&B met gelegenheid om zelf te koken.Het gaat om aankomst zaterdag 30 mei en vertrek dinsdag 2 juni,aparte bed

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

18.08 | 16:07

we horen of zien niets op onze mail en reactie op de site...
kees en aly van rietschoten

...
04.07 | 12:18

Goedendag,
Hebben jullie nog een kamer op de beg grond voor de nacht van zaterdag 12 september op zondag 13 september. incl hondje. ivm bruiloft in de buurt.

...
29.06 | 19:15

ziet er mooi uit

...
24.05 | 23:16

Hebben jullie nog een kamer te huur voor 2 personen voor zaterdag op zondag met een 2persoonsbed en eigen badkamer?

...
Je vindt deze pagina leuk